Over Martijn

Maak van je hart geen moordkuil.

 

Het gezegde komen we als eerste tegen ergens in de 17e eeuw: "Ik seg het rond uit, soo als ik het meen: ik wind daar geen doekjes om: ik maak van mijn hart geen moordkuil."

 

Mondigheid is een deugd, mits er goed nagedacht is over hetgeen wordt gezegd. En gedachten, hoe triviaal ze ook mogen leiden, komen voort uit de fascinerende grijze massa dat ieder mens heeft. Die grijze massa bedenkt van alles, en soms bedenken ze iets dat slechts met één reden bedacht kan zijn: om het met de wereld te delen. Eenieder doet dat met zijn of haar eigen intenties.

 

Mij doet het deugd als ik mensen aan het denken kan krijgen. Door dat denken moeten ze komen tot nieuwe inzichten, of hun eigen inzicht kunnen versterken. Het mag ook amuseren, en het mag ook tot discussie leiden. Het moet in ieder geval een impact hebben. Soms bij velen, vaker bij een enkeling.

 

Geboren in februari 1986 in Dongen, ben ik via Kaatsheuvel in Tilburg uitgekomen, waar ik sinds mei 2012 samenwoon met Linda. (zie ook de verbouwing van ons eerste huis) Na bijna 12 jaar bij de Efteling te hebben gewerkt, was ik sinds september 2012 werkzaam bij een groot belastingadvieskantoor en studeer ik sinds september 2013 bij Tilburg University, fiscaal recht. De studie fiscaal recht op het HBO is in februari 2013 met succes afgerond, maar voordat ik bij die studie terecht kwam, heb ik ook nog wat jaren marketing, bedrijfseconomie en accountancy gedaan. Een studie docent heeft altijd in m'n achterhoofd gezeten, en in september 2015 ben ik zodoende begonnen aan een eenjarig opleidingsavontuur om mijn tweedegraads lesbevoegdheid (geschikt voor vmbo en mbo) te behalen.

 

In m'n vrije tijd ben ik graag buiten. Een wandeling met de hond, wat hardlopen, skaten, zwemmen of een dagje uit naar dierentuin of pretpark: als ik maar wat kan doen. Bij slecht weer tref je me aan achter de pc of aan een pooltafel. Ook een film in de bioscoop kijk ik graag, net zoals overigens een avondje televisie op de bank.

 

Interesses komen en gaan echter in rap tempo, dus wie weet wat de toekomst me nog gaat brengen!

 

Op de hoogte blijven? Voeg me toe op Facebook. Me professioneel volgen: volg me op LinkedIn. En uiteraard via Twitter!