Duidelijkheid

Door: Tranqer
24-5-2015


Er zijn meer nieuwsfeiten bekend geraakt over de uitschakeling van loco_tazz en jeroentje312.

Het was jeroentje312 die loco_tazz, toch een van de favorieten, te grazen nam. Met een bom binnen de 2uur en een raak schot, valt er jeroentje312 niets kwalijks te nemen.

Na het schot had de politie hem echter een uur vastgehouden in het appartement van Loco_tazz. Jeroentje312 wist ons te vertellen dat dat zijn langste uur ooit was, omdat hij ervan bewust was dat hij open en bloot stond voor een schot.

Het vervolg is ondertussen bekend, jeroentje312 werd het target terwijl hij weerloos in jail zat.

Over en out!


You know me volgende slachtoffer

Door: Tranqer
24-5-2015


Waarschijnlijk was dit de makkelijkste kill van Gotcha?

You Know Me woonde in het appartement van de dader. Doodleuk vroeg de schutter de huishoudster om de sleutel waarna hij even binnenwandelde toen You Know Me lag te pitten.

Onze redactie vraagt zich wel af hoe You Know Me van plan was zich te verdedigen, aangezien hij niet over PM-dagen beschikt. We gaan er van uit dat hij die ging inzetten als joker op het einde van Gotcha.


loco_tazz uit de race

Door: Tranqer
24-5-2015


Dit schot heeft de redactie uit het oog verloren, waarvoor we ons bij onze lezers willen verontschuldigen.

Terwijl we via onze media kanalen de uitschakeling van Mukyrlex berichten, werd ook Loco_tazz uit de race geschoten. Hoe dit exact is kunnen gebeuren is nog onbekend, heeft de bom op zijn vastgoed dan toch gewerkt?

Tips over de uitschakeling van loco_tazz mogen steeds ingezonden worden op het gekende adres! Misschien wordt je wel beloond met wat Ishes, Pm of zelf een bail!


Jeroentje312 uitgeschakeld

Door: Tranqer
24-5-2015


Opportunistisch als we hem kennen werd de electrohandelaar al na een goede 2u uitgeschakeld.

Net na het schot konden we met het Linda Glossy Gossip-team de dader bij de kraag vatten om kort een interview te doen, maar veel tijd had de dader niet.

De schutter meldde dat hij de bomontploffing bij Loco_tazz had opgemerkt. Heel open antwoordde hij dat hij eigenlijk ging  kijken als hij wat toeristen van loco_tazz kon stelen nu nadat de deur was opgeblazen. Tussen het puin had hij echter jeroentje312 gevonden. Hij was dolblij met deze ontdekking en schoot de kogel door de kop van jeroentje312.

Ook na het interview bleef de dader zijn grote grijns op het gezicht behouden!

Linda Glossy Gossips, live uit Digitalië.


Kaboem de toren van loco!

Door: Tranqer
24-5-2015


2 uur na de start van Gotcha was er een stevige boem te horen in Monapoli!

Na onderzoek werd er een van de huizen van Loco_tazz geraakt. Hij heeft zich echter goed voorbereid op Gotcha en beschikt over het grootste aantal vastgoed in Digitalië maar stond niet open voor commentaar.

Linda Glossy Gossips volgt Gotcha van nabij, weldra meer!


Eerste slachtoffer Gotcha!

Door: Tranqer
24-5-2015


Mukyrlex is de jongste Digitaliaan van alle deelnemers. Dit gebrek aan schietervaring mocht hij al in het eerste kwartier bekopen.
Bronnen melden dat hij in zijn neus zat te peuteren terwijl hij de boekhouding van zijn stad doornam. De dader zou zonder gezever eerst de boekhouding aan flarden hebben geknald, om vervolgens te grijnzen dat het in Digitalië niet volgens de boekjes moet.
Vervolgens schoot de dader in Mukyrlex linkerknie, waardoor de Pesoanen zich de volgende dagen aan een mankende mayor mogen verwachten.

Mukyrlex ligt uit de race. LGGC volgt de wedstrijd op de voet!


Koning verliest kroon

Door: COE

31-3-2015

 

Tijdens een dutje na afloop van een staatsbanket verloor The King 2 kortstondig zijn kroon. Tranqer kon de verleiding niet weerstaan en ging er met het goud vandoor. De wakker geschrokken Digitaliaanse koning wist Tranqer er kort daarna te verleiden om de kroon voor een onbekende hoeveelheid ISH'es terug te geven.Kip zonder kop

Door: DROP TABLE players

23-3-2015


Leeswijzer: Dit verhaal kan je kippenvel bezorgen!

De verse gangster, Kippenhok97, heeft zijn schep in een bom gezet wat hij met zijn kop heeft moeten bekopen. De medebewoners van El Peso waren er als de kippen bij, en vertelden hem dat hij helaas in vrede zou rusten.

Maar Kippenhok97 wilde nog niet op stok. Zodra de burgers van El Peso op de kavel in kwestie aankwamen was er geen kip! Hoewel de dader wellicht een kip met gouden eieren heeft willen slachten, kan een kale kip nog steeds wel leggen!

Hoewel hij praat als kip zonder kop, hangt hij wel de gebraden haan uit want Kippenhok97 voelt zich zo fris als een hoentje.


Kruit verschoten

Door: DROP TABLE players

16-3-2015

 

Het is niet onopgemerkt gebleven dat de winkels van de Federale overheid geen kruit meer aanbieden, wat een groot gemis is voor de criminele overheden binnen de federatie.

Het gerucht gaat dat er een hoop kruit verloren is gegaan dankzij de overweldigende vulkaan uitbarsting, hiervoor in de plaats zou de grond van bepaalde landen veel vruchtbaarder zijn dan voorheen. De inwoners van El Peso zijn teleurgesteld en voelen zich erg naakt bij het gebrek aan een gun in de rugzak.

De gewone burger daarentegen stelt de bescherming wel erg op prijs aan het begin van de ronde. De handelaren hebben de kans gekregen een flinke buffer op te bouwen zodat ze niet zomaar failliet geschoten kunnen worden door eventuele sluwe medebewoners in het hotel.

Afbeeldingsresultaat voor kruit


The King 2 rankt er op los

Door: Tranqer

2-3-2015


The King 2 dolde met zijn SCOI-status, dat was al ongezien in Digitalië. Het duurde maar enkele uren vooraleer hij zijn grijze huid terug kreeg.

Maar hij is niet te houden. Nu zowel kippenhok69 (de gekste), hubinho (de stoefer) en tranqer (de prutser) rupt zijn, lijkt The King 2 voluit te gaan voor de Most wanted status.

Echter moet hij eerst voorbij viraxje, die zich diep in de bossen van Nasdaqar verschuilt. Het is nog niet bekend of viraxje aan het crimen slaat om zijn Most Wanted privilege in Virtua te houden, of als viraxje een gooi doet naar de winst.

The King 2 lijkt alvast de criminele hoop van Digitalië, nadat een geplande EPISC werd afgelast wegens de overdaad aan dode deelnemers.


Criminele activiteiten sterk gedaald

Door: Tranqer

2-3-2015


Opmerkelijk is dat de criminele activiteiten gingen liggen nadat de handel in Digitalië aan flarden werd geschoten. De vraag is wat de criminelen nu met hun geld doen, naast het oppotten.

The King 2 lijkt de enige te zijn die actie onderneemt. De andere Pesoanen staan erbij en kijken ernaar.

De oorzaken voor u opgesomd:
1. er is geen gun-handelaar meer
2. er is een gebrek aan targets
3. er is een gemis aan hubinho
4. ook kippenhok97 wordt gemist
5. er is geen handel dus geen geld voor crimes
6. sinds Tranqer citizen status heeft, wil iedereen citizen zijn
7. criminelen hebben medelijden met de schrale toestand in Cyberië


The King 2 ruimt op

Door: Tranqer

2-3-2015


Nadat hij 15 shots op een rij deed bleek het de dag voor The King 2. Met een jaartje ouder bleek zijn schietervaring er sterk op vooruit te gaan.

Andoversr4 zijn overlijden hadden we eerder al uitgebreid beschreven. Nu zijn echter ook Emma Street en Frederique uit de Federatie geschoten. De laatste handlangers van loco_tazz zijn nu volledig verdwenen. Sugarfree liep zelf over naar El Peso om zijn hachje te redden, maar weigert nog verder te handelen.

The King 2 is stevig aan het opruimen. Het is een publiek geheim dat van zodra hij CM is, hij jeroentje312 het vuur aan de schenen zal leggen.


Vergeten in de gevangenis

Door: DROP TABLE players

22-2-2015


De oud-koning hubinho is ruw van zijn troon gestoten door loco_tazz. Tijdens het knallende gevecht is hubinho in de gevangenis terecht gekomen.

Het is algemeen bekend dat criminelen in de gevangenis zichzelf niet kunnen verdedigen, maar wel beschoten kunnen worden. De bewakers van de gevangenis knepen een oogje toe, toen loco_tazz de gevangenis binnenstormde om het laatste schot te lossen op hubinho.

Het is merkwaardig dat hubinho's stoffelijk overschot tot op heden nog in de gevangenis ligt. Sommigen verdenken loco_tazz ervan dat hij ook de gevangenis bewakers heeft geschoten waardoor er momenteel geen enkele bewaking aanwezig is in de gevangenis. Andere criminelen hebben echter aangegeven dat dit niet het geval is gezien zij niet zonder het af te kopen zomaar de gevangenis kunnen verlaten.

Helaas is er slechts een logische, en trieste verklaring voor het feit dat het stoffelijk overschot van hubinho nog in de gevangenis ligt te vergaan: Niemand van zijn nabestaanden hebben behoefte om de restjes oude Koning op te vragen. Niemand neemt het initiatief om hem een laatste eer te betonen. Niemand wil hem danken voor zijn regeerperiode.
Blijkbaar was de regeer periode van deze koning niet zo glansrijk als dat hij zelf dacht.


Afbeeldingsresultaat voor skelet rat


Oog om oog, tand om tand

Door: DROP TABLE players

18-2-2015

 

Sinds gisteren leefden de inwoners van Digitalië het nieuwe beleid van de voormalige koning Loco Tazz strikt na: "Oog om oog, tand om tand."

De eerst aangestelde adviseur gooide roet in het eten toen volgens de Federale Overheid ten onrechte een nieuwe adviseur was aangesteld, en zo werd Jonathan Wood niet alleen ontheven van zijn ambt maar ook door de lokale rebellen failliet geschoten.

De wervelwind is nog niet uitgeblazen en de voormalige koning Loco Tazz is kort daarna ook in rook opgegaan. Momenteel vinden er discussies plaats in het koningsloze paleis van Digitalie: Degene die het laatste schot heeft gelost op Loco Tazz voldoet niet aan de eisen om koning te zijn!

Zullen de overlevenden in Digitalie een koning moeten verkiezen, of op een rebelse manier de heerser van het land beslissen?

 

 

Afbeeldingsresultaat voor kroon prinses


Illegale acties

Door: hubinho

18-2-2015


De nieuwe koning van Digitalië heeft het niet zo op de regels. Het gerucht gaat, dat de eerste actie van zijn koninklijke hoogheid gelijk een was die niet door de beugel kon. Hij stelde een slaaf aan terwijl er in de kelder nog eentje aan de ketting lag. Iedereen weet dat dat ten strengste verboden is, iedereen behalve de spelleiders dan. Tot niemands verbazing wisten die niks van deze regel af.

Naar verluid is de machtsgreep tot nu toe weinig succesvol, al zou de WC pot wel al vervangen zijn, want de oude zou te groot zijn geweest en bungelde zijn voetjes boven de grond. Er moet gezegd worden dat dat wel een grootse prestatie is van de nieuwe koning.


Apatenkoning

Door: Jonathan Wood

17-2-2015

 

Na de hevige vuurgevechten in de wolkenkrabbers van El Peso en verschillende boze gezichten lijkt het er ook op dat het vorige bestuur van Digitalie naar huis is gestuurd samen met de failliete koning. Deze apatenkoning, zoals hij zelf graag genoemd wilde worden moest na de slachtpartij van afgelopen nacht zijn biezen pakken. Inmiddels is er in Digitalie een nieuw bestuur aangetreden welke onder andere het wetboek volledig aan het inkorten zijn.

Het oude Digitalie, oog om oog tand om tand zou terug moeten komen aldus de adviseur van de Koning. Digitalie is nimmer het land geweest van wetten en regeltjes en ook niet van lange tijdperken van dezelfde koning op de troon.

Voorlopig wil niemand de apatenkoning terug op de troon, of toch wel?


Afbeeldingsresultaat voor failliete koning


Luxelevel heeft geen invloed op bomverwondingen

Door: Tranqer

17-2-2015


Sinds het overlijden van Hubinho staan de appartementen in vraag. Of op zijn minst het feit dat ze deze ronde niet crimeveilig gehanteerd worden.

Een gerucht dat we van de redactie uit niet willen geheimhouden is de volgende:
Bij een bomexplosie in Monapoli op kavel 575 - 558 zijn zojuist 3 gewonden gevallen. De dader is op dit moment nog niet bekend, de politie van Monapoli heeft een onderzoek gestart.

Hierbij zouden de 3 verschillende personen geraakt zijn, waarvan minstens 1 inwoner met een Chamber First Class luxe level. De 3 personen zouden echter dezelfde schade hebben opgelopen, nog steeds 750 als je geen vesten aan hebt.


Hotels zonder deuren

Door: Hubinho1

17-2-2015

 

Na een paar dagen is het allemaal duidelijk hoorde ik de nieuwe koning vertellen. Deze hotels hebben geen kamers met een deur. Zodra je incheckt en de lobby voorbij bent, kunt je zo alle gasten gedag zeggen.

Deze hotels zijn over komen waaien uit het verre oosten waar geen criminaliteit heerst, of deze ook werken in de federatie is iets dat nog moet blijken.

Wil jij ook een kamer zonder deur? Meld je dan nu aan bij een van de hotels.


Afbeeldingsresultaat voor hoteldeur


Vindingrijkheid op zoek naar veiligheid

Door: Tranqer

17-2-2015


De gevolgen van de Koninklijke aanslagen eerder in de nacht zijn duidelijk te merken. Tranqer (de bom en pistoolhandelaar) meldt dat hij zijn omzet op 1 ochtend verdubbeld zag worden.

Waar en aan wie hij het verkocht kan hij niet melden. Al zei hij trots dat er al 25k toeristen langskwamen, nadat hij gisteren ontdekte dat hij geen skills had geplaatst op bommen.

Er lijkt een krachtmeting aan de gang tussen jeroentje312 en de monapolitaanse strijdkrachten. Switzisch lijkt ervan overtuigd dat jeroentje312 een bom plaatste bij zijn skyscraper. Echter was jeroentje312 niet veilig in de skyscraper waar hij huist, hetzelfde probleem als hubinho had dus.

Vindingrijk als Digitalianen kunnen zijn probeerde hij echter zijn schutters te bannen uit zijn shop, en dan zelf zijn shop te sluiten om verdere schietpogingen te voorkomen. Echter bezit Jeroentje geen mega shop waardoor Jonathan Wood als derde dader aan de slag kon gaan. Zo lijkt Jonathan niet enkel het figuurlijke vuur in mona, alsof hij de vorige gossips zelf heeft doorgenomen, maar neemt nu ook zelf het groot geschut in handen.

Ondertussen gaat het gerucht dat Jonathan Wood het wetboek omver gooit in de Digitaliaanse bestuursclub. Volgens de ene gaat het om het verzekeren van de Monapolitaanse kroon, volgens andere om het weghalen van gaten in het wetboek.

Tranqer, vanuit de FES in mona, Ik hou jullie op de hoogte.


Het brein achter de aanslag

Door: Tranqer

17-2-2015


Ik probeer al de hele morgen informatie in te zamelen over de met verf geslaagde schietpartij op oud-koning Hubinho. Met mondjesmaat komt er wat binnen en komen we tot een verrassing te staan.

De breinen achter de aanslag vinden hun sporen niet in Digitalië, maar zou men terugvinden in Nasdaqar. Volgens onze bronnen zouden zowel Podje als Ikenco wel een brok in de pap hebben bij de organisatie van de schietpartij.

Gisterennacht bleek de pistoolhandelaar weer op date te zijn, en konden ze onvoldoende gerief inslaan. Emma Street, gekend als alter-ego van podje, zou dan in Monapoli geseind zijn om een lading pistolen te leveren aan de daders. Op zijn minst is de postuur van Emma Street meermaals op de diamantvelden in Monapoli gespot.

Wat de exacte bijdrage is van Ikenco moet nog duidelijk worden, maar we kunnen op zijn minst stellen dat hij het vuur achter de hele operatie was. Zijn alter-ego Jonathan Wood ligt al de hele ronde onder vuur door zijn plastic concurrent The King 2. In het Royal Palace konden we echter al vurige posts tav Hubinho lezen bij aanvang van de ronde. Geruchten zeggen dat zijn inspanningen voor het wetboek onvoldoende gewaardeerd werden, en hij daarom wrok koestert. Verder weet iedereen dat hij er goede banden op nalaat met zowel Switz als loco_tazz, wat hem zelf de rol als advisor opleverde.


Grappige momenten

Door: Tranqer

17-2-2015

 

Ook kippenhok97, de gekste crimineel in ons midden, heeft het 3 minuten na Hubinho's overlijden moeten bekopen. Eerder op de ronde zou hij loco_tazz eens geschoten hebben. Maar zijn leukste crimineel moment is de bom op Gelaarsdekat zijn ijzerwinkel.

Uiteraard verbreekt hij niet de twee grootste momenten van vorige ronde,  we besparen u het nogmaals lachen niet:
- The King 2 liet zijn zichzelf op zijn eigen bom ontploffen, en ging onbedoeld rupt met een nettowaarde van 45k.
- Kippenhok97 schoot als geintje eenmaal op toeristenspeler Gelaarsdekat. Dat bleek voldoende te zijn om hem te rupten. 2 spelers dood op 2 dagen.

Om eerlijk te zijn had het CBI het derde grootste troll moment van de ronde, maar daar mogen we in deze rubriek niet over schrijven.


Afbeeldingsresultaat voor crazy criminal


Skyscrapers maken een einde aan Hubinho's koningstijdperk

Door: Tranqer

17-2-2015


Gisteren berichten we al dat het Royal Palace overspoeld werd door buitenlandse (jaloerse?) spam die niet konden leven met de zoveelste regeerperiode van koning Hubinho.

In het binnenland was er echter een revolutie aan de gang, met Loco_tazz en Switzisch als hoofdrolspelers. Meer details over hoe het ging zoekt de politie zo snel mogelijk voor u uit.

Wat wel een zekerheid is, is dat de onbekendheid van skyscrapers het lot van Hubinho mede heeft bepaald. Zo is schuilen voor een goede crimineel precies minder mogelijk als vooraf gedacht. De indringers zouden zomaar binnengewandeld zijn in het appartement, of maximum een kamer gehuurd hebben alvorens te knallen. Verder onderzoek is nodig hoe je je deftig kan beschermen in appartementen, en meer doden als gevolg van de zwakke beveiliging zijn te voorspellen.


Door: Tranqer

16-2-2015


In de bomfabriek van Tranqer lijkt alle hens aan dek. Zonet is er de eerste bom van de ronde verkocht!

Als we de koning mogen geloven staan de toeristen minder hard en is er daarom nog geen enkele bom verkocht aan een toerist. Ondanks deze tegenslag ziet Tranqer zijn bommenhandel nog positief tegemoet!


Door: Tranqer

16-2-2015


In de club Royal Palace worden als sinds voor de rondestart met spierballen gerold. De poten van de stoel van Hubinho lijken (hoofdzakelijk door buitenlanders) langzaamaan in te korten.

Vooralsnog blijft het echter bij wat heen en weer getreiter, wij zijn er uiteraard bij vanaf er wat gebeurd!


Door: Tranqer

16-2-2015


 Volgens geruchten op de chat, zou kippenhok97 het als eerste gemunt hebben op Tranqer. Puur uit verveling is hij op zoek naar een eerste slachtoffer.

Tranqer was gossips aan het verzamelen voor onze nieuwste oplage, maar wist zich wijselijk te verschuilen achter de balie in zijn pistolenwinkel.


Door: Tranqer

16-2-2015


Op dag 3 van de ronde zijn er voorlopig nog geen failliete Digitalianen te bespeuren.

Door de hoge moeilijkheidsgraad om snel te schuilen aan de rondestart was een zwaar slagveld gemeld. De fed's spreken echter hun invloed uit op de handel door kruit laattijdig in de FES shops te voorzien. Waarom dat zo is, blijft een raadsel.

Uitkijken naar wie de eerste rupte speler zal zijn.


Door: Tranqer

16-2-2015


Ondanks de aanwezigheid van een alter-ego van een Fed, gaat het toch wel sloom in Monapoli. Tranqer had een "snel" steen mv voor ogen, maar bleek hele dag afwezig. Ondertussen lopen pesoaanse schutters wat te kutten. Naar het schijnt zou Switzisch al bepaalde schietpartijen gewraakt hebben.

Benieuwd wat de komende dagen zal brengen.


Door: Tranqer

28-1-2015


Naast gekke Neuroman, lijkt er een andere oud-speler even dag te komen zeggen in digi. Djglekke, meermaals koning geweest gedurende de Digitaliaanse geschiedenis, werd gezien in de oudste pub van de stad.

Naar het schijnt is hij zijn Criminal Mind-status kwijt, en zou hij de 3e citizen zijn in El Peso. Of hij snel zijn witte kleur zal kwijt spelen zal de toekomst uitwijzen, hij lijkt de volgende rondestart alvast in zijn agenda geprent te hebben.


Door: Tranqer

28-1-2015


Om 00u vannacht heeft er nog een crimineel feit plaatsgevonden. Het houdt maar niet op. Terwijl El Peso een rustig avondje leek te hebben, werd ook jeroentje123 zijn huis ontploft. De aanslag is nog niet opgeëist.


Door: Tranqer

28-1-2015


Gisterenavond om 12u zijn er 2 schoten gelost in El Peso . De schutter is bekend binnen de Pesoaanse bevolking maar zij wensen hier niets over mede te delen. Volgens onze bronnen gaat het om een Monapolitaanse schutter, maar zijn de slachtoffers nog onbekend.

Dadelijk meer